RİZE / MERKEZ - Karasu Ortaokulu

Karasu Ortaokulu

Adres
Karasu Köyü Merkez Mevkii Merkez Küme Evleri Karasu Ilkokulu Blok No 29 Merkez / Rize
Vizyon
Öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, öğreten ve öğrenenlerin birbirine inandığı, çalışanların doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmadığı ve gerekenleri yerine getirmede endişelerinin olmadığı, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, işleri yapan değil; işleri doğru yapan, sorgulayan, araştıran, sağlıklı iletişim kuran, düşünen, düşündüren demokratik bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
TÜM LİSELER.
9.00--15.10
Ulaşım
Okul öğretmenleri servisle taşınmakla birlikte, il merkezinden her 30 dakikada bir dolmuş kalkmaktadır.Dolmuşlar Şekerbank yanından kalkmaktadır.
Taşımalı Eğitim
Karasu Köyü/Merkez/RİZE
İl merkezine 25 Km...
Sportif Etkinlikler